Ο Φεβρουάριος του 2019, θα είναι ένας «γεμάτος» μήνας για τους Δήμους Παγγαίου και Νέστου, όσον αφορά την τουριστική προβολή τους. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Παγγαίου θα συμμετέχει στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Σόφιας (Holiday and Spa Expo), από 14 έως και 16 του μηνός, του Βουκουρεστίου (TTR), από 21 έως και 24 του μηνός και του Βελιγραδίου (ITTFA) τις ίδιες ημερομηνίες (21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2019).

Ο Δήμος Νέστου, επίσης, θα έχει παρουσία στις εκθέσεις της Σόφιας και του Βουκουρεστίου, όπου θα πραγματοποιηθούν σημαντικές επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού. Η αγορά των Βαλκανίων, είναι ο βασικός πυλώνας στήριξης του τουρισμού στους δύο Δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Μήπως να διοργανώνεται μία έκθεση τουρισμού, σε ετήσια βάση, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Καβάλας;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.