Υπογράφηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, από τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευαγγελίας Δρακονάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση του έργου, για την αποστράγγιση των οδών του οικισμού των Κρηνίδων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, πρόκειται για το έργο: «αποκατάσταση αποστράγγισης οδών 2018», προϋπολογισμού μελέτης 230.000 ευρώ. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Φιλίππου, την κεντρική οδό των Κρηνίδων, από την οποία εισέρχεται στον οικισμό όλη η κυκλοφορία των οχημάτων, που προέρχεται, κυρίως, από την Καβάλα. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι, η οδός δεν διαθέτει δίκτυο για τη συλλογή και την απορροή των όμβριων υδάτων και το ζήτημα αυτό, πρόκειται να επιλύσει το συγκεκριμένο έργο. Θα κατασκευαστούν ομβριοσυλλογές, «επισκέψιμα» φρεάτια και γενικότερα, θα γίνουν εργασίες προς την κατεύθυνση διευθέτησης της ροής των νερών, για την αποφυγή πλημμυρών στην περιοχή. Η έκπτωση που έδωσε η μειοδότρια εταιρεία για το έργο και αναδείχθηκε ανάδοχος, είναι της τάξης του 47,7%, επί του προϋπολογισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.