Με την συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων της Θάσου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «αθλητικά γεγονότα και πολιτιστικές διαδρομές: μία νέα προσέγγιση», την οποία συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η οργανωτική ομάδα του MTB Thassos, το Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο San Antonio Beach Multiplex, στο πλαίσιο του διεθνούς ποδηλατικού διημέρου αγώνων του MTB Thassos.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η εκδήλωσε άρχισε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, ενώ ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της θεματικής αντιπεριφερειάρχη διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Μαρίας Πολυμέρου και της αντιπρυτάνεως του Δ.Π.Θ., Μαρίας Μιχαλοπούλου. Ακολούθησε η εισήγηση της επίκουρης καθηγήτριας του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Γεωργίας Υφαντίδου και συζήτηση με συντονιστή το στέλεχος του Europe Direct, Δημήτρη Σπιτσέρη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ., Φώτιος Μάρης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θάσου, ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο επικεφαλής του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Παναγιώτης Μπαρδάκης και η Στέλλα Ανδριοπούλου, στέλεχος του φορέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.