Διεθνής διαγωνισμός από το Δήμο Καβάλας να βρει αν υπάρχει το καταπίστευμα του Σώρρα

0

Σε σοβαρή βάση, θα εξετάσει η επιτροπή που συστήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, την υπόθεση της επενδυτικής πρότασης της εταιρείας και του Αρτέμη Σώρρα, όπως φαίνεται. Ήδη έχουν τεθεί τα ζητήματα που πρέπει να εξετάσει ο σύμβουλος που θα αναδειχθεί από διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι υπάρχει και είναι αξιόπιστη η εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι επενδύσεις αυτές από το καταπίστευμα και βέβαια εφ’ όσον αυτό υπάρχει.

Για όσους αναγνώστες μας δεν γνωρίζουν για το θέμα της επενδυτικής πρότασης, αυτή λέει, ότι προτίθεται να χρηματοδοτήσει και να υλοποιήσει στον Δήμο Καβάλας, κοινωφελή και ανταποδοτικού χαρακτήρα δημοτικά έργα, χωρίς να χρειαστεί ο Δήμος να συνεισφέρει οικονομικά. Όλοι είναι επιφυλακτικοί, δεδομένου πως είναι πολύ όμορφο να γίνονται έργα τα οποία άλλος θα τα πληρώνει και θα ωφελούνται οι συμπολίτες μας, χωρίς συνεισφορά του ίδιου του Δήμου ή των δημοτών. Καλώς λοιπόν, θα γίνει η έρευνα αυτή, από ειδικευμένο σύμβουλο ή εταιρεία διεθνούς κύρους, για να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, πριν εκτεθεί ο Δήμος με την υπογραφή συμβολαίων, που ίσως δεν θα υπάρχει δυνατότητα να υλοποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.