Το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο μικτής μάθησης (Blended Learning), οργανώνεται στην Καβάλα στις 22, 23 και 24 Απριλίου 2016, από τη Διεθνή Ένωση Μικτής Μάθησης (International Association of Blended Learning), σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. H Διεθνής Ένωση Μικτής Μάθησης προσκαλεί ερευνητές, καθηγητές, εκπαιδευτές και ειδικούς της τεχνολογίας, για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της μικτής μάθησης, καθώς και να συζητήσουν για τις τελευταίες διαπιστώσεις και νέες ιδέες, που βασίζονται στην τρέχουσα έρευνα, πρακτική και εμπειρία. Το συνέδριο αποτελεί το σημείο επαφής καινοτόμων ιδεών, όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές που συνδυάζουν τον παραδοσιακό τρόπο εκπαίδευσης (σχολικής και ακαδημαϊκής), με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογικά υποβοηθούμενης μάθησης με συνεισφορές απ’ όλο τον κόσμο, απ’ όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς και ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Η ύπαρξη πρακτικών εργαστηρίων (workshops), σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγγραφής για εκπαιδευτικούς, αναμένεται να δώσουν μία μοναδική ευκαιρία στο εκπαιδευτικό (και όχι μόνο) κοινό, να γνωρίσει από κοντά τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου εκπαίδευση και διδασκαλίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη δημιουργία τοπικού δικτύου (human network) για την προώθηση του μοντέλου της μικτής μάθησης στην Ελλάδα και θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.