Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πασχαλινό μπαζάρ του συλλόγου «ΠΝΟΗ», για το παιδί και την οικογένεια. «Τα όμορφα είδη, που ετοίμασαν οι κυρίες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, ο καλός καιρός, η υποστήριξη από τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου, είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν τα πάντα!!! Η χαρά και η ικανοποίηση όλων, φυσικά, είναι μεγάλη. Τα έσοδα θα καλύψουν μέρος των σπουδαστικών επιδομάτων, που δίνονται στους φοιτητές των οικογενειών που υποστηρίζουμε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου: Ζίλντα Χαρίσση, Όλγα Χατζή, Δέσποινα Κασούρη, Ανθή Κιουρτσή, Σμαρώ Μοσχίδου-Χρυσάφη και όλες τις εθελόντριες, για τα χειροποίητα γλυκά τους.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, μία ακόμη δράση υποστηρικτική για την «ΠΝΟΗ», έγινε από τη φίλη Στέλλα Ρόκκου, που έχει το εργαστήρι κεραμικής «ΓΑΙΑ». Με τους μαθητές της έφτιαξαν 60 κούπες για ρόφημα (φωτογραφία). Οι φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήπιαν το ρόφημα που επέλεξαν στο καφέ «ΟΙΝΟΗ» και φεύγοντας πήραν μαζί την κούπα τους. Τα έσοδα δόθηκαν όλα στον σύλλογο. Ευχαριστούμε τη Στέλλα Ρόκκου και τις μαθήτριές της για την προσφορά», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.