Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 3η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών οπωροπωλείου, από Τρίτη 17 Μαΐου έως Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, κατά τις ώρες 9π.μ.-1:30μ.μ.

Τα σημεία διανομής παραμένουν τα ίδια, όπως και στις προηγούμενες δύο διανομές, δηλαδή οι κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας (στρατόπεδο Κωτσάλου) και το παλιό Δημαρχείο Κρηνίδων.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση, καθώς και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο: 2510451495.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.