Ορισμένοι γονείς μαθητών, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτονται. Κάποιοι διαμαρτύρονταν επειδή, λέει, ο Δήμος δεν έκλεισε τα σχολεία λόγω του παγετού. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι σε όλα τα σχολεία είχαν από νωρίς μοιραστεί σακιά με αλάτι, το οποίο σκορπίστηκε στις αυλές των σχολείων και κανένας κίνδυνος δεν υπήρχε για τους μαθητές. Άλλωστε, αυτή τη φορά, η κακοκαιρία δεν είχε μεγάλη διάρκεια, όπως είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2017. Σκεφτόμαστε τι θα γινόταν με τους άλλους γονείς, αυτούς που δικαιολογημένα δεν θέλουν τα παιδιά τους να χάνουν μαθήματα με το παραμικρό, αν η Δήμαρχος αποφάσιζε να κλείσει τα σχολεία. Και στους δρόμους ωστόσο, από τη πρώτη μέρα του χιονιά, δεν υπήρχε κίνδυνος για τους μαθητές, αφού ήταν άμεση η παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου, που έριξαν αλάτι, όπου υπήρχε κίνδυνος παγετού.

Άλλωστε, οι σημερινοί ενήλικες, όταν ήταν παιδιά, είχαν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο τακτικά τέτοιου είδους κακοκαιρίες και τα σχολεία έκλειναν μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Μη ξεχνάμε, ότι με την εξέλιξη των χρόνων, οι ημέρες μαθημάτων γίνονται ολοένα και λιγότερες, σε σημείο που να συναγωνίζονται σε αριθμό αυτές των ημερών που δεν κάνουν μάθημα, για διάφορους λόγους, όπως εθνικές επέτειοι, πρόβες παρέλασης, μηνιαίες εκδρομές, συνελεύσεις εκπαιδευτικών κλπ. Δεν υπάρχει λοιπόν, καμιά ανάγκη να μειώνονται ακόμη περισσότερο οι ώρες διδασκαλίας!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.