-Για να σταματήσει η φαυλοκρατία στην Ελλάδα, καρντάσια, πρέπει να επιστρέψουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έφυγαν στο εξωτερικό και είναι το «άνθος» του έθνους, που ζει και διαπρέπει, δυστυχώς, στο εξωτερικό. Οι λιγοστοί αξιόλογοι συμπολίτες που έμειναν στην χώρα, έχουν επισκιαστεί από τους φαυλοκράτες. Οι φαυλοκράτες κατέχουν την εξουσία και κινούν τα νήματα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ολίγων.

-Οι ομογενείς πρέπει να γυρίσουν στην πατρίδα, να σχηματίσουν νέα κόμματα και να εφαρμόσουν μία πολιτική αξιοκρατίας, όπως στις χώρες που ζούνε και προοδεύουν, για να ξεφύγει η Ελλάδα από την μιζέρια, την εσωστρέφεια και τα άλλα δεινά. Ο κύκλος που άνοιξε το 1974, μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, πρέπει να κλείσει. Τα κόμματα που άσκησαν την εξουσία, δεν έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην χώρα, παρά τις αλλαγές στις ονομασίες και τους αρχηγούς. Αντιθέτως, επιτείνουν την φαυλοκρατία και βαθαίνουν το χάσμα μεταξύ πολιτών και εξουσίας. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα σ’ αυτό το φαυλοκρατικό καθεστώς και στην αγωνία τους να βρούνε διέξοδο, πριν μερικά χρόνια, στήριξαν την Ναζιστική Οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία τάχθηκε κατά της φαυλοκρατίας και κέντρισε το πατριωτικό αίσθημα του ελληνικού λαού.

-Οι ομογενείς, που αγαπούν την Ελλάδα και βάζουν πάνω από τα κόμματα την πατρίδα, θα μεταφέρουν την κουλτούρα που απέκτησαν στο εξωτερικό και με την βοήθεια των εγχώριων υγιών δυνάμεων, θα επανιδρύσουν το ελληνικό κράτος. Διακόσια χρόνια μετά την επανάσταση και την ίδρυση κράτους, η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα λαϊκή επανάσταση και την επανίδρυση του κράτους. Αλλιώς, η φαυλοκρατία θα βυθίσει την χώρα περισσότερο στον βάλτο και θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.

-Για την Κύπρο, καρντάσια, δεν ανησυχώ. Μπορεί να κυβερνάει ο Νίκος Αναστασιάδης, που έχει πολιτικό ανάστημα, όμως οι Κύπριοι θα απορρίψουν την επιβολή του σχεδίου της έμμεσης διχοτόμησης του νησιού, μέσω της «λύσης» της διζωνικής δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που προτείνει ο ανύπαρκτος Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.). Ο Ο.Η.Ε. που αναγνώρισε την εισβολή το 1974 και δεν τόλμησε σχεδόν μισό αιώνα, να αποβάλλει την Τουρκία από μέλος του και να την απομονώσει από τον πολιτισμένο κόσμο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.