Το γραφείο Τύπου του Δήμου Καβάλας, με αφορμή ανακοίνωση του συλλόγου σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, απέστειλε την ακόλουθη απάντηση: «Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του συλλόγου σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ότι τα μέλη των φιλοξενούμενων ξένων αποστολών που θα επισκεφθούν την Καβάλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cosmopolis και θα καταλύσουν σε κάποιες από τις εστίες του εκπαιδευτικού ιδρύματος, θα πληρώνουν ενοίκιο, το οποίο, μάλιστα, διαμορφώνεται ανάλογα με τη θέα που έχει η κάθε εστία!!! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναληθές από αυτό που υποστηρίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Δήμος Καβάλας, με έγγραφο αίτημα προς τη διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., το οποίο συζητήθηκε και στη Σύγκλητο, ζήτησε την παραχώρηση κάποιων εστιών, εφόσον βέβαια δεν διαταράσσεται η ομαλή διαμονή των σπουδαστών που έχουν δικαίωμα και λόγο να διαμένουν και τους καλοκαιρινούς μήνες σε αυτές.

Η διάθεση των εστιών από τη διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ. προς τους σπουδαστές που δικαιούνται διαμονής σε αυτές, αποτελεί εσωτερική υπόθεση του εκπαιδευτικού ιδρύματος και ο Δήμος Καβάλας ουδεμία εμπλοκή έχει. Η συνεργασία του Δήμου Καβάλας με το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., ήταν και παραμένει, πάντα, αγαστή, προς όφελος της πόλης και των δημοτών».

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας www.kavala.gov.gr, αναρτήθηκε σχέδιο κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Καβάλας, προς διαβούλευση, από 12 έως 21 Ιουλίου 2017.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.