ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: Ο Ακύλλας Καραζήσης εισηγητής στο νέο διαδικτυακό σεμινάριο

0

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας, διοργανώνει ένα ακόμα διαδικτυακό σεμινάριο, με θέμα: «Θέατρο. Από τον γραπτό στον προφορικό λόγο», με εισηγητή τον ηθοποιό, Ακύλλα Καραζήση. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς (επαγγελματίες και ερασιτέχνες), εκπαιδευτικούς, συγγραφείς και θα διεξαχθεί μέσω της εφαρμογής zoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα).

Ο Ακύλλας Καραζήσης (φωτογραφία) γεννήθηκε το 1957 στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Γερμανία. Από το 1985 δουλεύει σαν ηθοποιός στο θέατρο στην Ελλάδα και στην Γερμανία. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι: Χουβαρδάς, Μαρμαρινός, Παπαβασιλείου, Βογιατζής, Μοσχόπουλος, Καρατζάς, Milo Rau, Karin Henkel, Albrecht Hirche, Heiner Goebels, κ.ά. Από το 2006 σκηνοθετεί σε διάφορα θέατρα στην Ελλάδα και στην Γερμανία (Εθνικό Θέατρο, Λυρική Σκηνή, LTT Tuebingen, LB Altenburg, κ.ά.). Τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει σε Δραματικές Σχολές (Ωδείο, Εθνικό κ.α.).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.