ΔΗ.ΚΕ. Θάσου: Διαγωνισμός σχεδίασης της ευχετήριας κάρτας του Δήμου Θάσου

0

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές και την φαντασία τους, θα έχουν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν αυτά τα Χριστούγεννα, όπως εκείνα τα φαντάζονται. Για 3η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Θάσου και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.) προσκαλούν όλους τους μικρούς τους φίλους, να ζωγραφίσουν και να κερδίσουν δώρα μέσα από την δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων του Δήμου Θάσου, με θέμα «Χριστούγεννα 2021 στον κόσμο». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στον διαγωνισμό, θα ταξιδέψουν ως Χριστουγεννιάτικες κάρτες με την σφραγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ., είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες, για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επίσης, θα επιλεγούν και ως ευχετήριες κάρτες για Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Θάσου. Δείτε πως θα πάρετε μέρος:

1) Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2021 στον κόσμο». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει, όμως, να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα, ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).

2) Η επιλογή των υλικών, ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.

3) Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή, ή φωτογραφία, ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dikethassos@gmail.com έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 8μ.μ.

4) Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου θα αναφέρονται τα εξής στοιχεία: επώνυμο-όνομα-ηλικία-σχολείο του διαγωνιζόμενου, ή της διαγωνιζόμενης.

5) Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου zip και αποστολή μέσω we-transfer, δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους χωρητικότητας.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Στην συνέχεια, τα ονόματά και τα έργα τους, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής.

2ο βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής.

3ο βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής.

Βραβεία 4-10: τιμητικοί έπαινοι.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαινοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.