Η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Καβάλας, «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου για το έτος 2019 και του στρατηγικού σχεδιασμού για τη θωράκιση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών (ΙΝ.ΑΛ.Ε.), ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του αλιευτικού τουρισμού στην Καβάλα.

«Η ημερίδα αφορά όχι μόνο τους αλιείς και τις επιχειρήσεις ειδών αλιείας, αλλά και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς o αλιευτικός τουρισμός δεν περιορίζεται εποχιακά και απαιτούνται συνέργειες, για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης, που δεν είναι άλλος, από το να καθιερωθεί η Καβάλα ως το κέντρο αλιευτικού τουρισμού της χώρας.

Στην ημερίδα, την οποία θα προλογίσει η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, Αναστασία Ιωσηφίδου, θα μιλήσουν οι: Γεώργιος και Κωνσταντίνος Λουρδής, ως εκπρόσωποι της διαδικτυακής πλατφόρμας fishingtrips.gr, o Δρ. Μάνος Κουτράκης, διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών και ο Ηλίας Γιαρματζίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος και υποβολή ερωτήσεων από το κοινό της εκδήλωσης.

Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, αλλά και το ευρύ κοινό, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες της ημερίδας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 18:00 (6μ.μ.) στη δημοτική καπναποθήκη, στην πλατεία Καπνεργάτη», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.