Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, ενημερώνει τους γεωργούς των τεναγών Φιλίππων, ότι μετά την επίμονη προσπάθεια του και τις συνεχείς συναντήσεις με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό, Γιώργο Καραγιάννη, εγκρίθηκε η δέσμευση 1.000.000 ευρώ, για τον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου και των συμβαλλουσών τάφρων στα τενάγη.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου: «Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεχών πιέσεων, συναντήσεων, κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, αλλά και της αγαστής συνεργασίας που ανέπτυξε ο βουλευτής με τους ιθύνοντες του Υπουργείου. Για το ίδιο θέμα ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα». Ο Γιάννης Πασχαλίδης έκανε την εξής δήλωση: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό, Γιώργο Καραγιάννη, τον διευθυντή του υφυπουργού, Στέφανο Λέκκα και τον γενικό διευθυντή υποδομών, Αντώνη Κοτσώνη, για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν σταματώ να προσπαθώ για τους αγρότες μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.