• «Δεν θα κατεβάσουμε συνδυασμούς στους Δήμους του Νομού Καβάλας», δήλωσε ο συντονιστής του Κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ομολογώ ότι, οι δημοτικές εκλογές θα έχουν ένα σοβαρό δημοκρατικό έλλειμμα.
  • Σκεφτείτε το, πάλι, καρντάσια, υπάρχει χρόνος μπροστά έως τον Μάιο του 2019. Δεν αντέχω στην ιδέα, ότι ένα Κίνημα δημοκρατικών και ανεξάρτητων πολιτών, δεν δύναται να κατεβάσει συνδυασμό στον Δήμο Καβάλας, αλλά μπορεί η «Χρυσή Αυγή», που με την απλή αναλογική των «προοδευτικών συντρόφων» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα εκπροσωπηθεί στο δημοτικό συμβούλιο!
  • Έτσι είναι Δήμητρα. Στα εκατό χρόνια ιστορίας του Δήμου Καβάλας, εξελέγη για πρώτη φορά μία γυναίκα δήμαρχος. Και στο 101ο έτος, θα εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής». Χάρη στους «προοδευτικούς συντρόφους», που καταγγέλλουν στις συνεδριάσεις, ότι στον Δήμο Καβάλας εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού! Από ποιον όμως;
  • Θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους στις συνεδριάσεις, καρντάσια, από το 2019. Μόνο με τα θέματα του Δήμου Καβάλας δεν θα ασχολούμαστε. Για να λειτουργήσει το δημοκρατικό πολίτευμα, «σύντροφοι», χρειάζονται ασφαλιστικές δικλείδες. Εσείς χάσατε το μέτρο, την μπάλα, τα αυγά και τα πασχάλια μαζί.
  • Ο «άρχοντας των μαργαριταριών» στα ερτζιανά κύματα «ξαναχτύπησε». Δεν υπάρχει εκπομπή χωρίς φραστικό, ή λεκτικό, μαργαριτάρι. Διαβάστε τι είπε τελευταία το καρντάσι: «διαφωνώ οριστικά και απαράλλακτα» και: «τις χρειαζόμαστε αυτές τις ομάδες, απαραίτητα και απαρέγκλιτα»!
  • Θα συμφωνήσω «άρχοντα», οριστικά, απαράλλακτα και απαρέγκλιτα μαζί σου! Συνέχισε να παραδίδεις μαθήματα γλωσσομάθειας από το ραδιόφωνο, στους «τυχερούς» ακροατές σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.