• Στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 «δεν κινείται φύλλο»! Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, υπάρχει έντονος προβληματισμός και αγανάκτηση, για τη νέα αναβολή στη λήψη απόφασης σχετικά με την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών.
  • Για μία ακόμα φορά, οι διοικούντες την Π.Α.Ε. μεταφέρουν την ευθύνη σε κάποιους άλλους, για την καθυστέρηση, ή για την ακρίβεια την έλλειψη σχεδιασμού ενόψει της νέας περιόδου. Εισήλθαμε στον Αύγουστο και ο σχεδιασμός βρίσκεται στον αέρα! Όχι γιατί δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Αυτό αντιλαμβανόμαστε και αυτό είναι που μας ανησυχεί.
  • Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν έγινε τίποτα! Δεν δεχόμαστε ότι, για η ασυνέπεια οφείλεται στην αναβολή λήψης απόφασης για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η διαδικασία έπρεπε να αρχίσει αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης περιόδου, ανεξαρτήτως αν θα γινόταν, ή όχι, νέα αναδιάρθρωση. Θεωρούμε πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος, διότι η ομάδα θα είχε σήμερα προπονητή, παίκτες και «κλεισμένο» τον τόπο που θα γίνει η προετοιμασία, η οποία θα είχε αρχίσει. Ο Α.Ο.Κ. θα περίμενε, απλά, να μάθει σε ποια κατηγορία θα κάνει πρωταθλητισμό! Γιατί, ο στόχος είναι η άνοδος, είτε αγωνιστεί στη Football League, είτε στη Super League, με οποιαδήποτε μορφή και αριθμό σωματείων. Ο πραγματικός λόγος που επικρατεί πλήρη άπνοια στα αγωνιστικά θέματα της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, δεν είναι η αναμονή για την αναδιάρθρωση, αλλά η οικονομική δυσπραγία των διοικούντων.
  • Δεν αμφισβητείται η προσφορά τους, οικονομική και μη, στον σύλλογο. Όμως, πρέπει να αποφύγουν τον «εγκλωβισμό» στο πάθος τους για την ομάδα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της προσπάθειας τους! Ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται (περισσότερα) χρήματα, για να κάνει υψηλότερα βήματα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Κι αυτά τα χρήματα, δεν θα μαζευτούν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τις χορηγίες-διαφημίσεις και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έπρεπε να κυκλοφορούν!
  • Ποιος εγγυάται πως στις 19 Αυγούστου 2020 θα ληφθεί απόφαση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών; Εμείς αμφιβάλλουμε, αφού θεωρούμε τους παράγοντες που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο εντελώς αφερέγγυους. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 δεν πρέπει να τους εμπιστευτεί και να ασχοληθεί με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και θα προσελκύσει τους Καβαλιώτες φιλάθλους.
  • Κάθε ώρα που περνάει και παραμένει η στασιμότητα, εντείνεται ο προβληματισμός και τη δυσαρέσκεια μεταξύ των φιλάθλων. Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 χρειάζεται τη στήριξη, ηθική και υλική, των φιλάθλων, για να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της. Αρκετές φορές στο παρελθόν οι πρώην διοικούντες απογοήτευσαν τον φίλαθλο κόσμο και το «πλήρωσε» η ομάδα. Η επανάληψη του φαινομένου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η δράση εξαρτάται από τους μετόχους και τους συνεργάτες τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.