Η επιτροπή του άρθρου 152, του νόμου 3463/2006, αποφάνθηκε, όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, ότι ισχύει η απόφαση 133/22 της οικονομικής επιτροπής, με την οποία έγινε η αποδοχή της παραχώρησης της ακτής «Καλαμίτσα» από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.) στον Δήμο για 30 έτη.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ομόφωνη απόφαση επιτροπής μάς δικαιώνει, αναφέροντας ότι η απόφαση της οικονομικής επιτροπής κακώς προσεβλήθη από την κυρία Ιωσηφίδου και κακώς εξεδόθη η απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που ακύρωσε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής, επειδή ο συντονιστής δεν έχει την αρμοδιότητα να ακυρώνει, ή να ελέγχει την νομιμότητα τέτοιου είδους πράξεων. Η σύμβαση του Δήμου με την ΕΤ.Α.Δ. είναι ιδιωτικού δικαίου και όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να προσφύγει μόνο στα πολιτικά δικαστήρια. Συνεπώς, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής, για την αποδοχή της παραχώρησης της ακτής «Καλαμίτσα», βρίσκεται σε ισχύ και προχωρούμε κανονικά στην εφαρμογή της». Συνεπώς, θα προσθέσουμε εμείς, το «ραντεβού» ανανεώνεται για τα πολιτικά δικαστήρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.