• Κατανοώ την αγωνία των διοικούντων τους ναυταθλητικούς ομίλους της Καβάλας για το στεγαστικό ζήτημα, αλλά θεωρώ άσκοπη την καταστροφολογία. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, Κώστας Κεραμιδάς, δήλωσε ότι, η απόφαση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, να κάνει διαγωνισμό για την ενοικίαση των χώρων στα κτίρια όπου στεγάζονται τα εντευκτήρια των ομίλων στον υπήνεμο μόλο του λιμανιού «Απόστολος Παύλος», θα επιφέρει τεράστια οικονομική ζημία στους ομίλους και πολύ πιθανό την αναστολή των δραστηριοτήτων τους.
  • Είπε, ακόμα, ότι θα κλείσει το κολυμβητήριο και δεν θα γίνονται διοργανώσεις, όπως ο διεθνής κολυμβητικός αγώνας «Απόστολος Παύλος», στον οποίο θα συμμετέχουν σημαντικοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Δεν καταλαβαίνω, γιατί το πρόβλημα με τη στέγαση των ναυταθλητικών σωματείων, θα έχει ως συνέπεια το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Απ’ όσο γνωρίζω, το κλειστό κολυμβητήριο στο Περιγιάλι είναι δημοτικό. Επομένως, την ευθύνη της λειτουργίας του έχει ο Δήμος Καβάλας.
  • Δεν πιστεύω, λοιπόν, ότι ο Δήμος θα επιτρέψει να κλείσει το κολυμβητήριο, το οποίο χρησιμοποιούν, εκτός από τα τοπικά ναυταθλητικά σωματεία, δεκάδες δημότες καθημερινά, αλλά και αθλητές σωματείων άλλων πόλεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ακόμα και οι εθνικές ομάδες κολύμβησης για την προετοιμασία τους.
  • Επίσης, η διεθνής διοργάνωση «Απόστολος Παύλος» διεξάγεται με την οικονομική στήριξη του Δήμου Καβάλας και χορηγών. Συνδιοργανωτές είναι ο Ν.Ο. Καβάλας και ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ο.Θ.Α.Κ.). Εάν θέλει ο Δήμος Καβάλας, μόνο, δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη διοργάνωση. Κάτι που είναι αδιανόητο, σήμερα, αν αναλογιστούμε τα οφέλη που έχει για την πόλη.
  • Όσον αφορά το στεγαστικό, τα καρντάσια των ναυταθλητικών σωματείων έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν το ΤΑΙΠΕΔ και, κυρίως, τους πολιτικούς στους οποίους απευθύνθηκαν. Πώς να εμπιστευτείς εκείνους, που είπαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και ψήφισαν κι άλλο;
  • Πώς να εμπιστευτείς εκείνους, που με την πρώτη ευκαιρία άρχισαν να προσφέρουν την ιστορία, τον πολιτισμό και εδάφη της Ελλάδας;
  • Κατάφεραν να βρούνε 153 βουλευτές, για να περάσουν τη «συμφωνία» των Πρεσπών, αλλά δεν βρήκαν το χρόνο να περάσουν την τροπολογία, για να ρυθμιστεί νομικά το στεγαστικό ζήτημα των ναυταθλητικών σωματείων!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.