Δεν θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» η έκθεση «SΥNERGIA 2016»

0

Η από μηνών επιλογή της Καβάλας και του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης», για τη φιλοξενίας της 2ης Θρακομακεδονικής «Synergia 2016», θεσμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, έγινε με βάση τα στοιχεία που εξυπηρετούν τους στόχους της διοργάνωσης, δηλαδή τη συνέργεια του αγροτοδιατροφικού τομέα και των μεταποιητικών επιχειρήσεων με τον τομέα των υπηρεσιών, ώστε τα τοπικά προϊόντα να διασυνδεθούν με τον τουριστικό κλάδο και τις επιχειρήσεις εστίασης-αναψυχής.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, της χρήσης του χώρου για τη φιλοξενία προσφύγων και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, επήλθε αβεβαιότητα για τη δυνατότητα επιτυχούς διεξαγωγής της έκθεσης, ενός πρωτοποριακού και δυναμικού θεσμού, που αναφέρεται στην οικονομική ανάπτυξη και τη συνοχή της Περιφέρειας. Η αβεβαιότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την αποχώρηση των προσφύγων, αλλά και με τη διαπιστωθείσα απροθυμία, εξ’ αυτού του λόγου, των δυνητικών συμμετεχόντων. Κατόπιν τούτων, η «3η Synergia» θα πραγματοποιηθεί το 2017 στην Καβάλα, ενώ η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί σε μία από τις Περιφερειακές Ενότητες, σε χώρο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτούμενες προδιαγραφές για την υλοποίηση των θεματικών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται και σε εύλογο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας την επιτυχή διεξαγωγή της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.