• Όταν κάποιος δέχεται επίθεση, η λογική λέει ότι θα αμυνθεί. Αυτό κάνουν, τον τελευταίο καιρό, η Δήμητρα Τσανάκα και η Αναστασία Ιωσηφίδου, οι οποίες δέχονται αλλεπάλληλα βέλη της κριτικής από τους πολιτικούς αντιπάλους τους. Εκτός από τους αντιπάλους στο εσωτερικό του Δήμου Καβάλας, μερικοί επιχειρούν να βάλουν στο στόχαστρο τους κι άλλα πρόσωπα, όπως ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.
  • Έγραψε, συγκεκριμένα, καρντάσι σε τοπική εφημερίδα ότι: «χτυπώντας» τον Θόδωρο Μαρκόπουλο προσφέρει (η δήμαρχος) υπηρεσία στον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, ο οποίος και θα μπορούσε να συμβάλλει καθοριστικά, καθώς έχει το ταμείο, στον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων μέτρησης (της ατμοσφαιρικής ρύπανσης)».
  • Αμφιβάλλω, καρντάσι, αν η Δήμητρα ενδιαφέρεται για την (πολιτική) σχέση του Μέτιου με τον Μαρκόπουλο κι αν αναζητεί «σύμμαχο», από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, για να κερδίσει, πάλι, τις δημοτικές εκλογές.
  • Αν κάποιος πρέπει να υπολογίζει στην οικονομική στήριξη του Μέτιου, που έχει το ταμείο, για τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αυτός είναι ο Μαρκόπουλος ως αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.
  • Η Δήμητρα, άλλωστε, δρομολόγησε την προμήθεια ενός σταθμού με χρήματα του Δήμου Καβάλας. Δεν ζήτησε βοήθεια από τον Μέτιο. Για ποιο λόγο, επομένως, να «χτυπήσει» τον Μαρκόπουλο;
  • Τα πράγματα είναι (πολύ) απλά καρντάσι και δεν χρειάζεται να «στύβεις» το μυαλό σου, για να επινοήσεις ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα, για να καλλιεργήσεις τοξικό κλίμα στις σχέσεις μεταξύ των ντόπιων αιρετών.
  • Η Δήμητρα δεν είναι ικανοποιημένη από τη στήριξη που παρέχει ο Μαρκόπουλος στο Δήμο Καβάλας, αλλά ούτε και από τον Μέτιο, ο οποίος δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους συντοπίτες του στη Θράκη. Γι’ αυτό, σε κάθε ευκαιρία, ρίχνει τις σπόντες της και προς τους δύο. Το κάνει, όμως, για τα συμφέροντα της Καβάλας και όχι, για να αποκτήσει συμμάχους στις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.