Ακούσαμε τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, να αναφέρεται στην κατασκευή του στεγάστρου στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και να λέει ότι, δεν πρόκειται για ένα απλό έργο. «Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες», σημείωσε και πρόσθεσε πως ο Δήμος βρίσκεται στο στάδιο αυτό. Σαφώς και η κατασκευή στεγάστρου σε ένα στάδιο, δεν είναι όπως η κατασκευή του πεζοδρομίου μπροστά από το δημοτικό στάδιο, αλλά δεν είναι και το έργο της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και βέβαια δεν είναι απλό έργο Δήμαρχε. Ξέρεις εσύ από απλά έργα. Παίρνεις μια τσαπα κ κατεδαφιζεις την μικρή κερκίδα των επίσημων. Έτσι απλά. Μπορείς Δήμαρχε να μας απαντήσεις γιατί αντί να προσθέσεις ένα επιπλέον κάγκελο πιο ψηλό που να εξασφαλίζει τους όρους ασφαλείας για την έκδοση της προσωρινής άδειας του σταδίου, προτίμησες το γκρέμισμα της κερκιδας; “Μη λειτουργία ” δεν μεταφράζεται ως κατεδάφιση, όπως το μετέφρασαν τα σαινια σου εκεί στο Δήμο. Πότε θα απαντήσεις γι αυτό το θέμα; Μην εκπονησουν τα κεφάλια που έχετε εκεί στο Δήμο καμιά μελέτη που να λέει ότι για την κατασκευή του σκεπαστρου απαιτείται η κατεδάφιση των δημοσιογραφικων θεωρειων. Ικανούς σας έχω ακόμα κ για αυτό. Αν και δε βλέπω να κατασκευαζεται το στεγαστρο επί δημαρχειας σου. Περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του Δήμου Καβάλας για την κατεδάφιση της κερκιδας των επισήμων.

  2. Επιπλέον να επισημάνω ότι η νόμοι για τους κανόνες ασφαλείας αλλάζουν συνεχώς, αλλά όταν γκρεμίζεις δεν είναι τόσο εύκολο να το αποκαταστησεις σε περίπτωση που αλλάξει ο νόμος. Αν αύριο η άδεια ασφαλείας δεν απαιτεί ψηλό κάγκελο στην ανύπαρκτη πλέον κερκίδα των επισήμων θα την ξαναχτισεις Δήμαρχε ώστε να αποκαταστησεις την ζημιά που προκάλεσες στο στάδιο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.