• «Δεν ήταν η άριστη επιλογή αυτή του Μέτιου, αλλά από τη στιγμή που έκρινε το κόμμα και ο Μητσοτάκης, ότι υποψήφιος περιφερειάρχης πρέπει να είναι ο Μέτιος, υποχρεωτικά πρέπει να πάμε μ’ αυτόν, θέλουμε, δεν θέλουμε», δήλωσε ο «επτάστερος».
  • Απ’ ότι καταλαβαίνω, καρντάσια, ο «επτάστερος» δεν συμφωνεί με την επιλογή που έκανε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
  • Ωστόσο, δεν έχει το θάρρος της γνώμης του και συντάσσεται με μία επιλογή, η οποία δεν τον ικανοποιεί. Γιατί καρντάσι «επτάστερε», δεν λες ξεκάθαρα τη γνώμη σου και «κρύβεσαι» πίσω από την κομματική πειθαρχία;
  • Αν θεωρείς λανθασμένη την επιλογή που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να του πεις γιατί έκανε λάθος. Έπρεπε να το κάνεις πριν αποφασίσει, για να προστατέψεις τον ίδιο και το κόμμα που υπηρετείς.
  • Ως παλιό και έμπειρο στέλεχος του κόμματος, η γνώμη σου, πιστεύω, μετράει και ο Κυριάκος θα την άκουγε (τουλάχιστον). Έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προέδρου, για να σ’ έχει υπόψη του για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στο Νομό Καβάλας. Και όχι παίζοντάς το “ενωτικός”, αλλά στηρίζοντας μία υποψηφιότητα που διχάζει και είναι πολύ πιθανό, να οδηγήσει σε εκλογική ήττα στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. Αλίμονο σου, καρντάσι, εάν το βράδυ των εκλογών δεν γίνει «μπλε» η Περιφέρεια.
  • Μη βγεις, τότε, να πεις ότι: «Εγώ το έλεγα, αλλά το κόμμα αποφάσισε να στηρίξει τον Μέτιο». Πριν ανακοινωθεί η στήριξη, έπρεπε να «ορθώσεις ανάστημα» και να δηλώσεις: «Κυριάκο κάνεις λάθος με τον Μέτιο». Η δήλωση: «Θέλουμε, δεν θέλουμε, θα πάμε με την επιλογή που έκανε ο Μητσοτάκης», δείχνει ότι δεν διαθέτεις το πολιτικό βάρος, που πρέπει να έχει κάθε παλιό στέλεχος ενός κόμματος. «Πετάει ο γάιδαρος, πετάει»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.