• Η υπόθεση με τον Αλεξάντερ Χαντιτάτζι και το ενδιαφέρον του να ενισχύσει οικονομικά την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 άφησε μία απογοήτευση και ένα αίσθημα αβεβαιότητας στη μεγάλη μερίδα των φιλάθλων. Εάν γινόταν η συμφωνία τώρα, θεωρούμε πως θα προκαλούσε ευφορία και αισιοδοξία, κυρίως για το μέλλον, στους φιλάθλους της ομάδας. Ανεξαρτήτως της έκβασης στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Διότι, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Super League 2, φέτος, μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι, να «στηθεί» μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
  • Δυστυχώς, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 δεν… «έδεσε τον γάιδαρο», όπως λέει η λαϊκή ρήση: «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε», με όλο τον σεβασμό απέναντι στον Καναδό επιχειρηματία. Μπορούν οι διοικούντες να βεβαιώσουν τους φιλάθλους, ότι ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι θα επανέλθει το καλοκαίρι, για να συζητήσουν, πάλι, μία πιθανή συνεργασία και να «κλείσουν» τη συμφωνία που δεν «έκλεισαν» τον Φεβρουάριο; Κι αν δεν εμφανιστεί στο τραπέζι της συζήτησης ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, θα τον κατηγορήσουν ότι το ενδιαφέρον του, για την ομάδα ποδοσφαίρου, δεν ήταν ειλικρινές;
  • Δεν καταλογίζουμε στους διοικούντες την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, ότι δεν έχουν καλή πρόθεση για την ομάδα. Απέδειξαν (και με το παραπάνω) ότι νοιάζονται για την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά όπως ανέφερε ο Αντώνης Αντωνίου (α΄ αντιπρόεδρος), στη συνέντευξη που έδωσε με τους «συναγωνιστές» του, Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Κατσαμακίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό Ena Channel, ο Α.Ο.Κ., πλέον, δεν είναι «μπακάλικο», αλλά μία Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.
  • Έπρεπε, επομένως, ο χειρισμός ενός ενδιαφερόμενου επιχειρηματία να βοηθήσει οικονομικά την Ανώνυμη Εταιρεία, να γίνει με όρους που αρμόζουν σε μία σύναψη επιχειρηματικής συμφωνίας. Δηλαδή, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. αναφέρθηκε στην υπογραφή ενός προσύμφωνου, το οποίο θα δεσμεύσει τις δύο πλευρές για συνεργασία. Δεν είναι απαραίτητο να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες στην παρούσα φάση. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, θα ήταν υποχρεωμένες να συναντηθούν ξανά το καλοκαίρι, μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, για να συζητήσουν πιο διεξοδικά την μορφή της συνεργασίας τους. Σήμερα, κανείς δεν δεσμεύεται ότι θα μιλήσουν πάλι.
  • Βεβαίως και ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. έχει χρέος να διατυπώνει την άποψη του, για τα ζητήματα που αφορούν την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.), διότι είναι ο «θεματοφύλακας» των συμφερόντων του συλλόγου συνολικά. Αυτό θα έπραττε, νομίζουμε, εάν είχε εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Αναγκάστηκε να το κάνει με ανακοίνωση, αφού δεν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του, γιατί δεν υπάρχει τέτοιος στη διοίκηση της Π.Α.Ε.! Αλλά, ρωτήθηκε και το 10% των μετόχων, πριν δημοσιευτεί η απάντηση της Π.Α.Ε. στο έγγραφο που έστειλε ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι (διά του νομικού εκπροσώπου του στην Καβάλα), με το οποίο εξέφραζε την επιθυμία να συνεργαστεί με τους τρεις βασικούς μετόχους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.