Από τον Δήμο Παγγαίου ανακοινώνεται ότι: «Πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ, που αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών Νέας Περάμου, Νέας Ηρακλείτσας και Ελευθερούπολης, υπέβαλε η δημοτική αρχή, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου και την προστασία των ίδιων, αλλά και των περιουσιών τους, από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η πρόταση περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης όμβριων υδάτων και υποβλήθηκε για ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης VI, που έχει τίτλο: «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας».

Επίσης, συνολικά 868.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία εγκρίθηκαν από την πρόσκληση ΙV «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ήρθε να δικαιώσει την προσπάθεια και το όραμα της διοίκησης του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα του δημάρχου, Φίλιππου Αναστασιάδη, σχετικά με την ανάπτυξη και στήριξη του αγροτικού τομέα στον Δήμο Παγγαίου. Με το έργο αυτό, θα αποκατασταθούν προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας στα όρια του Δήμου και θα βελτιωθεί η πρόσβαση τόσο στα αγροκτήματα, όσο και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.