Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Παρεμβάσεις διαμορφώσεων σε αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Παγγαίου», προϋπολογισμού 190.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: «Στο πλαίσιο του έργου, προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Παγγαίου και συγκεκριμένα της Γαληψού, της Νικήσιανης, του Ελαιοχωρίου και της Ελευθερούπολης. Πρόκειται, ουσιαστικά, να ανακατασκευαστούν οι υπάρχουσες παιδικές χαρές, προκειμένου να λάβουν πιστοποίηση καταλληλότητας χώρου και λειτουργίας από την επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών του Δήμου Παγγαίου.

«Μέσω του συγκεκριμένου έργου, θα αναδείξουμε νέους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας με όλα τα σύγχρονα μέσα. Στόχος μας είναι, να παραδώσουμε καλαίσθητους χώρους με νέες και σύγχρονες δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση από τα παιδιά και θα αναβαθμίσουν σημαντικά την αισθητική των παιδικών χαρών στον Δήμο Παγγαίου. Το συγκεκριμένο έργο, θα περιλαμβάνει σημαντικές αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, παραμένοντας πιστοί και συνεπείς στον αρχικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.