Τις διακηρύξεις τεσσάρων έργων υπέγραψε η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και μετά τη δημοσίευσή τους, θα γίνει ο διαγωνισμός, για την ανάδειξη των αναδόχων. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πρόκειται για το έργο ανακατασκευής της πλατείας στον Αμυγδαλεώνα, με γνώμονα την ανάδειξη του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της περιοχής. Η παρέμβαση θα γίνει σε έκταση 1.300 τετραγωνικών μέτρων, περίπου, με την κατασκευή ενός μικρού αμφιθεάτρου και την τοποθέτηση καινούργιου αστικού εξοπλισμού. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 225.000 ευρώ.

Το δεύτερο έργο αφορά συντηρήσεις και αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, μικρής κλίμακας, μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές, για την αντιμετώπιση, από την Τεχνική Υπηρεσία, εκτάκτων προβλημάτων που παρουσιάζουν κοινόχρηστοι χώροι και κατασκευές του Δήμου Καβάλας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 247.980 ευρώ.

Το τρίτο έργο αφορά στην επέκταση δικτύων οδικού φωτισμού και συντήρησης τέτοιων δικτύων. Θα γίνουν επεμβάσεις, είτε στο εναέριο, είτε στο υπόγειο δίκτυο, σε δρόμους που προβλέπονται από την μελέτη και αφορούν ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Το έργο είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Επίσης, η δήμαρχος υπέγραψε τη διακήρυξη για εργασίες συντήρησης, επισκευών και κατασκευών μικρής κλίμακας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων στα σχολικά κτίρια του Δήμου Καβάλας. Οι εργασίες αφορούν αποξηλώσεις, καθαιρέσεις και εκσκαφές, σκυροδέματα, λιθοδομές και επιχρίσματα, στέγες, κουφώματα, χρωματισμούς, πράσινο, μονώσεις, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες κ.ά. Ο αρχικός προϋπολογισμός είναι 200.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο ακολουθεί το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.