Το Νομικό Πρόσωπο «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή Καβάλας» ενημερώνει τους εργαζόμενους γονείς, ότι θα υλοποιήσει πρόγραμμα ημερήσιας θερινής απασχόλησης παιδιών, εργαζόμενων γονέων, γεννημένων από 01/01/2012 έως και 31/12/2016. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο 15ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, από 4 Ιουλίου έως και 2 Σεπτεμβρίου 2022, από 07:30 έως και 15:00. Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί ανέρχεται στο ποσό των 120€ και για τους δύο (2) μήνες, το οποίο θα καταβληθεί πριν από την έναρξη του προγράμματος (έως και 04/07/2022). Στην περίπτωση αποχώρησης από το πρόγραμμα, οι γονείς δε θα έχουν αξίωση επιστροφής των χρημάτων.

Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Νομικού Προσώπου, στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη και Σερδάρογλου στα Ποταμούδια, στον 1ο όροφο του Γ Κ.Α.Π.Η., από 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2022 και ώρες 08:30-14:30. Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα ακόλουθα:

-Αίτηση (διατίθεται στην Υπηρεσία και στο site kapakavala.gr)

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

-Βεβαίωση εργασίας γονέων

-Ιατρική βεβαίωση παιδιού

-Σε περίπτωση που στην οικογένεια του παιδιού υπάρχει άτομο με αναπηρία, οι γονείς υποχρεούνται να υποβάλλουν το σχετικό έγγραφο από τον αντίστοιχο φορέα

-Εκκαθαριστικό σημείωμα οικονομικού έτους 2021, ή του 2020

-Υπεύθυνη δήλωση συνοδείας του παιδιού κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από το σχολείο (διατίθεται στην Υπηρεσία και στο site kapakavala.gr)

-Σε περίπτωση διάζευξης, ο εργαζόμενος γονέας που έχει την επιμέλεια του τέκνου υποχρεούται να καταθέσει το σχετικό έγγραφο

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αμφότεροι οι εργαζόμενοι γονείς, με υποβολή βεβαίωσης εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.