Το γραφείο Τύπου του Δήμου Καβάλας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Ο Δήμος Καβάλας και η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι δούλεψαν σκληρά, με επιμονή, σχέδιο και όραμα, ώστε η πόλη μας να ξαναμπεί δυναμικά, μετά από δεκαέξι χρόνια, στο καλεντάρι των πανελληνίων αγώνων στίβου. Η μαζική προσέλευση αθλητών και συνοδών από διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας, που ξεπέρασε τα δύο χιλιάδες άτομα, η διαμονή τους τουλάχιστον επί τριήμερο στο Δήμο μας, σε συνδυασμό με τη ριζική ανακαίνιση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», δείχνουν πως η Καβάλα και μπορεί και πετυχαίνει.
Παράλληλα, διοργανώθηκε στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο, μετά από πολλά χρόνια, η τελική φάση των play out του πόλου Β’ εθνικής επί τριήμερο, με τους επισκέπτες να φθάνουν, περίπου, τα τριακόσια άτομα. Μία χρονιά με πλούσια και πολλά αθλητικά γεγονότα έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα κέρδη είναι πολλαπλά, άμεσα και έμμεσα. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας, έφεραν ξανά την Καβάλα από την αφάνεια στο προσκήνιο, καθιστώντάς την, πλέον, αθλητικό και τουριστικό προορισμό πρώτης γραμμής. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας και σε όσους φορείς, οργανώσεις και άτομα εργάστηκαν εθελοντικά, στηρίζοντας τις προσπάθειες αυτές».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.