Δύο συμβάσεις σημαντικών έργων καθημερινότητας, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, υπέγραψε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευαγγελίας Δρακονάκη, με τους αναδόχους των έργων που μειοψήφησαν στο σχετικό διαγωνισμό.

Πρόκειται για το έργο: «επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις», αρχικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, με χρόνο περαίωσης τους 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Οι παρεμβάσεις αφορούν εργασίες επισκευής, συντήρησης και κατασκευών μικρής κλίμακας, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων, από την Τεχνική Υπηρεσία, προβλημάτων που παρουσιάζουν σχολικά κτίρια του Δήμου Καβάλας.

Το δεύτερο έργο αφορά συντηρήσεις, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών, έργων μικρής κλίμακας, αρχικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, με χρονοδιάγραμμα περαίωσης ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης. Με το έργο αυτό, θα γίνουν παρεμβάσεις στους χώρους όπου θα κατασκευαστούν οι καινούργιες παιδικές χαρές.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.