Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή το νέο βανδαλισμό που σημειώθηκε στο πάρκο Φαλήρου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση, διαπιστώσαμε τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο πάρκο Φαλήρου. Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουν τις απαράδεκτες πράξεις κάποιων ανθρώπων, που δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία, την προσπάθεια του Δήμου Καβάλας, τα χρήματα που δαπανώνται.

Τους τελευταίους μήνες βελτιώσαμε την εικόνα και τις υποδομές όλων των παιδικών χαρών της πόλης και μάλιστα, δεχτήκαμε κριτική που για κάποιο διάστημα ορισμένα πάρκα έμειναν χωρίς παιχνίδια. Ήταν, όμως, αναγκαίο αυτό να γίνει. Και τώρα, που οι παιδικές χάρες, όμορφες, περιποιημένες, καθαρές, με καινούργια παιχνίδια, πληρώντας όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας, παραδόθηκαν, βρέθηκαν κάποιοι να τις καταστρέψουν. Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω τις πράξεις τους, ούτε και τους ίδιους.

Ως δήμαρχος και ως δημότης λυπάμαι για τα έργα τους. Τους παραδίδω στην κρίση των πολιτών. Ο Δήμος Καβάλας, θέλοντας να διαφυλάξει τη δημόσια περιουσία, έχει υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και εύχομαι οι αρμόδιες αρχές να βρούνε τους αίτιους των καταστροφών».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.