Τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2018, ο διευθυντής της εταιρείας Λιπασμάτων και Χημικών PFIC LTD, Αλέξανδρος Γιαννίκος, ο οποίος παρέδωσε μία επιταγή ύψους 5.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για να χρησιμοποιηθεί το χρηματικό αυτό ποσό προς ανακούφιση αναξιοπαθούντων δημοτών.

Η δήμαρχος, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, υποδέχθηκε το διοικητικό στέλεχος της εταιρείας παρουσία της αντιδημάρχου κοινωνικής πρόνοιας, Μαρίας Φραντζεσκάκη, ευχαρίστησε για την προσφορά και υποσχέθηκε ότι, τα χρήματα θα διατεθούν σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Δήλωσε, επίσης, πως λίγο καιρό πριν, είχε ζητήσει από την Υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Καβάλας, να ερευνήσει ποιοι συνδημότες έχουν απόλυτη ανάγκη βοήθειας. Στα άτομα αυτά, που η Υπηρεσία επέλεξε, χωρίς παρέμβαση της δημοτικής αρχής, θα διατεθούν τα χρήματα που πρόσφερε η εταιρεία PFIC Ltd, για την αγορά καυσόξυλων, ή πετρελαίου θέρμανσης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.