Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδου και κρέατος από την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον για τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας και για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ημέρα και ώρα παραλαβής των προϊόντων. Κατά την παραλαβή, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει απλή εξουσιοδότηση.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.