Την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφτηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων, Ιωάννης Βοΐδης, για να την ευχαριστήσει για την ικανοποίηση του αιτήματος των πολυτέκνων, από τον πρόεδρο, Χαράλαμπο Κουφατζή και το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), να μην ισχύσουν στην περίπτωση των πολυτέκνων τα εισοδηματικά κριτήρια, προκειμένου να ενταχθούν στα νέα μέτρα που εξήγγειλε πρόσφατα η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης  αποφάσισε να εξετάζονται τα αιτήματα των πολυτέκνων κατά περίπτωση.

Επίσης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση, μέσω βοηθήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, σε ορισμένους συνδημότες, λόγω οικονομικής αδυναμίας τους. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από εισήγηση της δημάρχου και της αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, Μαρίας Φραντζεσκάκη, με βάση τις εκθέσεις κοινωνικής έρευνας και αφορά 30 άτομα, που αιτήθηκαν την οικονομική αυτή βοήθεια. Η συνολική ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό των 11.900 ευρώ και θα εκταμιευτεί τις επόμενες ημέρες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.