Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, η συνάντηση των εκπροσώπων δεκαοκτώ (18) πολιτιστικών συλλόγων που στεγάζονται στο πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας», με τον αντιδήμαρχο παιδείας, πολιτισμού και δημοτικής αστυνομίας, Απόστολο Μουμτσάκη, τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτη Αγγελίδη και με μέλη της διαχειριστικής επιτροπής.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η επανεξέταση της λειτουργίας των χορωδιακών τμημάτων, των τμημάτων εκμάθησης χορού, εικαστικών εργαστηρίων, φωτογραφικών σεμιναρίων και λοιπών δραστηριοτήτων, καθώς και της δημοτικής σχολής χορού, για την περίοδο 2021-2022, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) που ισχύει για τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Έπειτα από γόνιμο διάλογο,συναποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των δημοτών. Επίσης, συμφωνήθηκε η επανεξέταση της έναρξης δραστηριότητας των τμημάτων για το έτος 2022, αναλόγως με την πορεία της πανδημίας και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.