Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών ΒΥΣ, παντοπωλείου, ελαιόλαδο, φέτα και κρέας, από Τετάρτη 14 έως και Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 08:30-14:00. Τα σημεία διανομής παραμένουν τα ίδια όπως και στις προηγούμενες διανομές, δηλαδή οι κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο στρατόπεδο «Κωτσάλου» και το παλιό Δημαρχείο Κρηνίδων. Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία, ή Κ.Ε.Π.), ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για τη διανομή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.