Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 6η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα φέτας, φρούτων και χυμών από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 κατά τις ώρες: 08:30-13:00. Τα σημεία διανομής είναι τα ίδια με τις προηγούμενες διανομές, δηλαδή οι κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο παλιό στρατόπεδο «Κωτσάλου» και το παλιό Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες. Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί την αίτηση και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2510451495.
Επίσης, από τις 18 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, θα αρχίσει η πληρωμή των δικαιούχων επιδομάτων διμήνου Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2016 στο Νομό Καβάλας, με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δήλωσαν. Η αποστολή των χρημάτων έγινε στις 15 Νοεμβρίου 2016.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.