Η δήμαρχος Καβάλας, με αφορμή την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να καταργήσει το υποκατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων (Κρηνίδες), αφού εξέφρασε, προφορικά, στα υψηλά ιστάμενα στελέχη της τράπεζας τη διαμαρτυρία της, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή, ενώ διεμήνυσε ότι εφόσον καταργηθεί οριστικά το υποκατάστημα, ο Δήμος Καβάλας και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού, θα αναθεωρήσουν τις σχέσεις τους με την τράπεζα. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κύριε διευθυντά,

Με μεγάλη έκπληξη, αμηχανία, αλλά και προβληματισμό, πληροφορούμαστε από Μέσα Ενημέρωσης και μαρτυρίες δημοτών μας, πως στα αμέσως επόμενα σχέδια της Τράπεζας Πειραιώς, την οποία και σε περιφερειακό επίπεδο εκπροσωπείτε, είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του υποκαταστήματος στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων (Κρηνίδες) του Δήμου Καβαλας.

Είναι προφανές, πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στην τοπική οικονομία και θα υποβάλλει χιλιάδες κατοίκων σε απίστευτη ταλαιπωρία στέλνοντας λάθος μήνυμα προς τους πελάτες σας.

Είναι γνωστό εξάλλου, πως το εν λόγω κατάστημα, εξυπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά όλους τους αγρότες της περιοχής, εκατοντάδες συνταξιούχους και εκατοντάδες ελεύθερους επαγγελματίες τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, όσο και από παρακείμενες Κοινότητες γειτονικών Δήμων.

Παράλληλα, θα επιφέρει πλήγμα στην τουριστική προοπτική της περιοχής, αφού εκεί λειτουργεί το ιαματικό κέντρο Φιλίππων (πηλοθεραπευτήριο), ο αρχαιολογικός χώρος, που πρόσφατα εντάχθηκε στα υπό προστασία μνημεία της UNESCO, καθώς και το βαπτιστήριο της Λυδίας.

Ενόψει των ανωτέρω, είναι επιβεβλημένη η ανάκληση τυχόν απόφασης σας, περί κατάργησης του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή, που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος Καβάλας και τα Νομικά του Πρόσωπα, θα αναγκαστούν να διακόψουν κάθε συνεργασία με την Τράπεζά σας, παρόλο που δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στην έως σήμερα άψογη συνεργασία μας με την Περιφερειακή Διεύθυνση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.