Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο), από Τρίτη 9 έως και Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, από τις 8:30π.μ. έως και τις 2μ.μ.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται για τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας, από τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου στο στρατόπεδο «Κωτσάλου» και για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, από το παλιό Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες. Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή του συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με sms για την ημέρα προσέλευσης, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται. Επισημαίνεται ότι, πρέπει και οι δικαιούχοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Κατά την παραλαβή, επίσης, πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει απλή εξουσιοδότηση.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.