Ο Δήμος Καβάλας, μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας, ανακοίνωσε ότι, η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για ένταξη στη δομή του «Κοινωνικού παντοπωλείου», θα αρχίσει από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8:00-14:30. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σας καλούμε να προσκομίσετε, MONO με ραντεβού, τα κάτωθι δικαιολογητικά, για ένταξη στους ωφελούμενους του «Κοινωνικού παντοπωλείου» (για ραντεβού καλέστε 2513 503374, ή 2513 503373 για την Καβάλα και 2513 502517 για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων): 1) φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου (και των συνοικούντων), 2) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 3) αντίγραφα λογαριασμών Δ.Ε.Η., ή Δ.Ε.Υ.Α.Κ., ή τηλεφωνίας, ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, 4) αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) και του εκκαθαριστικού σημειώματος φυσικών προσώπων, καθώς και των συνοικούντων, αν υπάρχουν, 5) αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9), 6) κάρτα, ή βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ, εφόσον πρόκειται για άνεργο (και συνοικούντων), 7) πιστοποίηση αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α.

Η αποστολή αιτήσεων είναι δυνατή και με e-mail στο pronoia@kavala.gov.gr. Η αίτηση διατίθεται στον ιστότοπο του Δήμου Καβάλας www.kavala.gov.gr στην ενότητα «Επικαιρότητα/Ανακοινώσεις». Δικαιούχοι που μετέχουν ως ωφελούμενοι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ΔΕΝ μπορούν να είναι ταυτόχρονα δικαιούχοι και λήπτες των αγαθών και παροχών του «Κοινωνικού παντοπωλείου».

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου στα γραφεία 373-374 και στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Φιλίππων (Κοινωνικό παντοπωλείο στις Κρηνίδες), όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.