Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018, έπειτα από εισήγηση της δημοτικής αρχής, εγκρίθηκε η απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας των συμπολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η απαλλαγή αφορά στη μείωση του κόστους ζωής των ατόμων αυτών, που είναι δικαιούχοι επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας και οικονομικής ενίσχυσης. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση, για να κληθούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται, για τον έλεγχο από αρμόδια επιτροπή.

Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης άλλων τριάντα έξι απόρων συνδημοτών, με το συνολικό ποσό των 13.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα κληθούν από το ταμείο του Δήμου, για την καταβολή του βοηθήματος αυτού. Η απόφαση λήφθηκε, έπειτα από εισήγηση της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καβάλας. Το 2018, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Καβάλας, ενισχύθηκαν οικονομικά 302 άποροι συνδημότες, με το συνολικό χρηματικό ποσό των 113.000 ευρώ, περίπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.