Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας, μετά την απόφαση του Δήμου Καβάλας για την αναβολή όλων των προγραμματισμένων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους έως και τις 20 Μαρτίου 2020, ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι, οι παραστάσεις «Project Γυναίκες», που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, «Ο Γυάλινος Κόσμος», που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και «Ιστορία του Γυμνασίου Θηλέων Καβάλας», που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: 2510220876, 2510220877 (πρωινές ώρες).

Επίσης, ο Δήμος Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών, σχετικά με την εξάπλωση του κοροναϊού, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων για το πρωτάθλημα minibasket δημοτικών σχολείων και του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης. Όταν οι περιορισμοί αρθούν, θα ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι με τις διοργανώσεις, για τον νέο προγραμματισμό διεξαγωγής των αγώνων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.