Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καβάλας. Βασικό κριτήριο για την ένταξη μεμονωμένων ατόμων, ή οικογενειών, στους δικαιούχους των παροχών είναι, η διαπίστωση της σύμφωνα με το νόμο «απορίας», η οποία αποδεικνύεται από το εισόδημα, σε συνδυασμό με την εξέταση κι άλλων κοινωνικών κριτηρίων, όπως: η ανεργία, η οικογενειακή κατάσταση, η ασθένεια, η αναπηρία, οι συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, καθώς και τυχόν άλλα ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα που οι αιτούντες αντιμετωπίζουν.

Δικαιούχοι που μετέχουν ως ωφελούμενοι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), δεν μπορούν να είναι και δικαιούχοι των παροχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαθέσιμες αιτήσεις και πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν από τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καβάλας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (στα γραφεία 373-374), από το πρώην Δημαρχείο Δήμου Φιλίππων (Κοινωνικό Παντοπωλείο στις Κρηνίδες) και στο Facebook (Δήμος Καβάλας-Municipality of Kavala). Οι ενδιαφερόμενοι, επίσης, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Καβάλας στα τηλέφωνα: 2513503373, 2513503374.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.