Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θάσου, εξελέγησαν τα μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Γιώργος Τσουλκάνης από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης», αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Μπίλιας από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο» και γραμματέας ο Ιωάννης Πλαφαδέλης, επίσης από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο».

Τα τακτικά μέλη της οικονομικής επιτροπής είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Μανίτσας, Δημήτρης Πιπίνης (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Γιάννης Πλαφαδέλης (από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο»), Χαρίκλεια Κυριατζίδου-Παναρέτου (από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση») και τα αναπληρωματικά μέλη οι: Γιώργος Κουτσουμάνης, Αλέξανδρος Γκάγκος (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Νίκος Ψαλίδας (από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο»), Νίκος Χρυσάφης (από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»).

Τα τακτικά μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Μαριός, Δημήτρης Πιπίνης (από την παράταξη«Σύμπραξη Ευθύνης»), Νίκος Ψαλίδας (από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο»), Λάμπρος Λαμπρινίδης ( από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση») και τα αναπληρωματικά μέλη οι: Κώστας Μανίτσας, Αργύρης Σαλταρής (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Σωτήρης Μαλλιαρός (από την παράταξη «Μόνο για τη Θάσο»), Νίκος Χρυσάφης (από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.