Εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων πραγματοποιούνται από την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εργασίες:

-Εξωτερικός χρωματισμός των δύο καινούργιων αιθουσών του παραρτήματος Επαγγελματικού Λυκείου Καλλιράχης και προμήθεια εξοπλισμού (γραφεία, θρανία, καρέκλες, πίνακες κ.λπ.).

-Στεγανοποίηση-υδρομόνωση στέγης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Λιμένα και πλήρης επισκευή 6 τουαλετών (4 μαθητών και 2 καθηγητών) του Γυμνασίου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και πριν από την έναρξη του σχολικού έτους, έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα αρχίσουν οι εξής εργασίες:

-Ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Λιμένα και του Γυμνασίου Λιμεναρίων.

-Εξωτερικός χρωματισμός του Γυμνασίου Λιμεναρίων.

Ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Γεώργιος Κουτσουμανής, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να επισκευάζουμε και να συντηρούμε τα σχολεία μας. Φροντίζουμε η μαθητική κοινότητα του νησιού, όταν επιστρέψει στα θρανία, να κάνει μάθημα σε ένα ασφαλέστερο και ομορφότερο σχολικό περιβάλλον, στο οποίο θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα». Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, ανέφερε ότι: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σθεναρά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και με σχέδιο, για την βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης, προς όφελος των παιδιών της Θάσου που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.