Το Νομικό Πρόσωπο «Δημαρωγός» του Δήμου Θάσου ευχαριστεί όλους τους γονείς που υπέβαλαν αιτήσεις στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2016-2017». Υποβλήθηκαν 94 αιτήσεις, από τις οποίες εγκρίθηκαν, με πλήρη φάκελο και δικαιούνται χρηματοδότηση για δωρεάν εγγραφή, 87 ωφελούμενοι γονείς (από τους 45 ωφελούμενους της προηγούμενης σχολικής χρονιάς). Παρόλο που δικαιούνται τη χρηματοδότηση και οι θέσεις είναι διαθέσιμες στους παιδικούς σταθμούς, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. ενέκρινε μόνο 68 ωφελούμενους από τους 87, «κόβοντας» τους 19 ως επιλαχόντες με την αιτιολογία της έλλειψης χρηματοδότησης.
Ο Δήμος Θάσου και η «Δημαρωγός» διαμαρτύρονται για την περικοπή αυτή, σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και μάλιστα ωφελούμενων που υπέβαλαν πλήρη φάκελο. Ο δήμαρχος Θάσου, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ώστε να πιεσθούν τα αρμόδια Υπουργεία να συμπληρώσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό στον προϋπολογισμό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και να δοθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης σε όλους του δικαιούχους γονείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.