Δήμος Θάσου: Θα κατασκευαστεί οχετός για την διευθέτηση των όμβριων υδάτων στον Λιμένα

0

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης και ο εκπρόσωπος της Ανώνυμης Τεχνικής Τουριστικής Εμποροβιοτεχνικής και Εργοληπτικής Εταιρίας ΜΕ.ΚΟΝ. Α.Ε., υπέγραψαν την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Επανακατασκευή οχετών όμβριων στον Λιμένα (Θάσος) Δήμου Θάσου», συνολικής δαπάνης 346.500€ με Φ.Π.Α. Το έργο αφορά στην κατασκευή ενός κιβωτοειδούς οχετού μήκους 215 μέτρων, δύο καναλιών ομβροσυλλογής για την διευθέτηση των επιφανειακών όμβριων υδάτων με τις απαιτούμενες σωληνώσεις και εσχάρες υδροσυλλογής και στην ανακατασκευή του οδοστρώματος άνωθεν του οχετού με τα απαιτούμενα κρασπεδόρειθρα, για την αρτιότερη διευθέτηση των επιφανειακών όμβριων υδάτων.

Ο δήμαρχος Θάσου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και υλοποιούμε έργα, που αφενός αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πλημμύρες του 2019, αφετέρου θωρακίζουν υπάρχουσες υποδομές και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες αντιπλημμυρικής προστασίας, προς όφελος των πολιτών της Θάσου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.