Δήμος Θάσου: Θα γιορτάσει διαδικτυακά τα Χριστούγεννα με τους δημότες

0

Με απόφαση του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη και του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), Γεωργίου Κουτσουμανή, οι δράσεις των πολιτιστικών τμημάτων (χορωδίες, θεατρικές ομάδες παιδιών και ενηλίκων) συνεχίζονται διαδικτυακά.

Στόχος της απόφασης αυτής είναι, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, να διατηρηθεί η συνοχή των ανθρώπων που συμμετέχουν σ’ αυτές, να τους δοθεί το δικαίωμα της έκφρασης και δημιουργίας και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους συναισθήματα, ιδέες, απόψεις και αρχές. Ακόμα, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό της Θάσου και όχι μόνο, τους καρπούς των προσπαθειών τους, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Με την απόφαση αυτή δίνεται η ευκαιρία, σε όσους επιθυμούν, να συμμετέχουν, να έρχονται σε επικοινωνία με τους συνανθρώπους τους, να ψυχαγωγηθούν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με τις δράσεις των πολιτιστικών τμημάτων, η διοίκηση του Δήμου Θάσου και της ΔΗ.Κ.Ε.Θ., θα προσπαθήσει διαδικτυακά να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και να αισθανθούν τη ζεστασιά των άγιων ημερών της γέννησης του Χριστού.

Με νεότερη ανακοίνωση, θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων, καθώς και οι απαραίτητοι σύνδεσμοι σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι ελεύθερη και δωρεάν. Οι συμμετοχές δηλώνονται στους υπεύθυνους των τμημάτων. Για τις χορωδίες στην Πελαγία Αναγνωστάκη (6977859358).

Για τις παιδικές θεατρικές ομάδες στην Στέλλα Φουρναράκη (6932412039).

Για τις θεατρικές ομάδες ενηλίκων στην Αμάντα Καταρτζή (6985061789).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.