Για μία ακόμη χρονιά, με στόχο την πολιτιστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση του Δήμου Θάσου στο ειδυλλιακό περιβάλλον του αρχαιολογικού μουσείου. «Σε τούτες τις ημέρες, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, όπου μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας δοκιμάζονται, με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς, τα μέλη των χορωδιών με το έργο τους, κρατούν ζωντανή την αισιοδοξία, ώστε οι αξίες της ζωής να συνεχίσουν να εξελίσσονται με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι καθιερωμένες και θεσμοθετημένες εκδηλώσεις του Δήμου Θάσου, αποτελούν αφορμή για εσωτερική μεταμόρφωση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες και προσφέρουν πλουσιοπάροχα ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο. Με γνώμονα ότι, ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επένδυση και κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, ενώνει τόπους και ανθρώπους, ο Δήμος Θάσου σε συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού, με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, στοχεύει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής», αναφέρει δελτίο Τύπου.

Οργάνωση, υποστήριξη ΔΗ.Κ.ΕΘ. (δημοτική κοινωφελής επιχείρηση). Συμμετέχουν: η παιδική, νεανική και μικτή χορωδία του Δήμου Θάσου. Επιμέλεια προγράμματος και υπέροχες μελωδίες στο πιάνο, από την καθηγήτρια των χορωδιών, Πελαγία Αναγνωστάκη. Τις χορωδίες διευθύνει, εθελοντικά, η Αργυρώ Παπαλάσκαρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας:

-Οι θεατές πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου υγείας, για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.

-Ισχύει ο κανόνας της απόστασης του 1,5 μέτρου κατ’ ελάχιστο για ανοικτούς χώρους.

-Η προσέλευση και η αποχώρηση από το χώρο των εκδηλώσεων, γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.