Επισκέψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Λιμένα, του Πρίνου και των Λιμεναρίων, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες ο παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Πρίνου. Πιο συγκεκριμένα, θα επισκεφτεί τους παιδικούς σταθμούς Λιμένα και Πρίνου την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 και τον παιδικό σταθμό Λιμεναρίων την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών, να προσκομίσουν στους παιδικούς σταθμούς τα βιβλιάρια υγείας των τέκνων τους. Αν το επιθυμούν, μπορούν να παρευρίσκονται στην εξέταση και να ενημερωθούν από τον παιδίατρο.
Επίσης, με ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, θα γίνονται δεκτές προσφορές δημοτών σε σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γομολάστιχες, μπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, μπλοκ κανσόν, χαρτί γκοφρέ και γλασέ, κόλλες, χαρτί Α4 φωτοτυπικού κ.λπ.). Τα προσφερόμενα είδη θα διατεθούν σε οικογένειες και σε σχολεία, μέσω της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι». Χώροι συγκέντρωσης είναι οι παιδικοί σταθμοί Λιμένα, Πρίνου και Λιμεναρίων, τα Κ.Α.Π.Η. Λιμένα και Πρίνου και το γραφείο του Νομικού Προσώπου «Δημαρωγός» (κτίριο Ι.Κ.Α., τηλ. επικοινωνίας: 2593024020).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.