Είμαστε βέβαιοι, ότι το όραμα για την κατασκευή καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου στην ανατολική πλευρά της Καβάλας, στο Περιγιάλι, θα μπει στις καλένδες με την αλλαγή της δημοτικής αρχής. Γι’ αυτό, έστω και την «ύστατη ώρα», καλούμε τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα, να υπογράψει, τουλάχιστον, την παραχώρηση του (δημοτικού) οικοπέδου, κατά χρήση, στον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα», ώστε να «τρέξει» τη γραφειοκρατική διαδικασία κατασκευής του γυμναστηρίου. Όπως παραχώρησε ο Κωστής Σιμιτσής στο πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δημοτική έκταση 16 στρεμμάτων, δίπλα στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, με σκοπό την ανέγερση καινούργιων εστιών για τους σπουδαστές. Δήμαρχε, οφείλεις το έργο αυτό στην πόλη και στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Υπάρχουν τρόποι για να κατασκευαστεί, εφόσον έχουν τη διάθεση οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και οι τοπικοί άρχοντες. Ένας τρόπος είναι η Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), όπως έγινε και γίνεται στις περιπτώσεις κατασκευής των γηπέδων άλλων αθλητικών σωματείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο Α.Ο.Κ. δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει ένα δικό του κλειστό γυμναστήριο, με σκοπό να αναπτύξει τα τμήματα αθλοπαιδιών. Όποιος βάζει στόχους και αγωνίζεται γι’ αυτούς, κάποια ημέρα τους πετυχαίνει. Πόσες δεκαετίες χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί κλειστό κολυμβητήριο στην Καβάλα; Μερικοί το θεωρούσαν “όνειρο απατηλό”, αλλά έγινε πραγματικότητα και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.